Säljande försäkringsrådgivare till ICA Försäkring i Växjö!

Publiceringsdatum: 2022-06-22

Är du tävlingsinriktad, resultatorienterad och drivs av att överträffa uppsatta mål? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Sök idag, med uppstart i höst.

ICA Försäkring jobbar med att hjälpa kunder främst via telefon. Tjänsten ställer höga krav på en god problemlösningsförmåga och servicemedvetenhet. Målet är att kunden ska få en komplett rådgivning av försäkringar, och hitta en relevant försäkringslösning.

Samtalen är både inkommande och utåt till kunder som söker ett komplett försäkringsskydd.

Utgående samtal sker till befintliga ICA kunder. Du tar kontakt med kunder som redan har ett engagemang hos oss företaget eller som själva vill bli kontaktade för en försäkringsgenomgång. Målet med samtalet blir därmed att erbjuda en relevant försäkringslösning som förhoppningsvis ska resultera i att kunden väljer att placera sina försäkringar hos företaget. Arbetstiderna för medarbetarna på avdelningen Outbound är fördelade måndag-fredag mellan kl. 13.00-17.30. Du har därmed en anställningsgrad på 58 % med en konkurrenskraftig fast lön som kompletteras med provision.

På avdelningen Inbound så besvarar du inkommande samtal från kunder. Du hjälper kunden med deras ärende som kan handla om betalningsfrågor, villkorsfrågor eller köp av försäkring. Målet med samtalet är att lösa kundens ärende med hög service och erbjuda kunden relevanta försäkringslösningar. Arbetstiderna för Inbound är fördelade måndag-fredag mellan kl. 07.45-17.45 utifrån ett rullande schema. Du har en anställningsgrad på 60 % med en konkurrenskraftig fast lön som kompletteras med provision.

Din profil

Vi söker dig som:

  • Har med fördel erfarenhet av service sedan tidigare; som kundtjänstmedarbetare, telefonist, säljare, butiksmedarbetare eller motsvarande.
  • Brinner för kundservice och att hjälpa kunden med sina frågor med målet att hitta en komplett försäkringslösning.
  • Du är kommunikativ, problemlösare och har förmågan att anpassa dig till kundens behov.
  • Har en tydlig drivkraft att lära och att utvecklas som person.
  • Är resultatinriktad och trivs med att arbeta mot tydliga mål.
  • Du går till jobbet med stort engagemang och har som mål att ha kul på jobbet - alla dagar.
  • Du har minst gymnasiekompetens, talar och skriver svenska obehindrat och har god datorvana.

Vi söker nu för kunden fler personer till två olika avdelningar med start 29 augusti. Vi rekryterar löpande till tjänsterna. Tveka inte och sök redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Om jobbet

Antal tjänster10
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnStudentconsulting Sweden AB (Publ)
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566747449
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFörsäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker tio personer till denna tjänst som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare med placerings i Växjö. Om det låter intressant att arbeta som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2022-08-01.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Säljande försäkringsrådgivare till If's märkesförsärking Volvia

If Skadeförsäkring AB (publ) söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Mölndal.

2022-04-27

Mer info

Säljande rådgivare inom sakförsäkring till Affirmo Sak AB

AB Terminalen söker en person till tjänsten som försäkringsförmedlare/försäkringsmäklare i Luleå.

2022-06-21

Mer info

Chef Innereglering till Dina Försäkringar Syd

Premier Service Sverige AB söker en person till tjänsten som försäkringshandläggare i Helsingborg.

2022-06-17

Mer info