Anticimex Västerås söker en tekniker för skadeförebyggande besiktningar

Publiceringsdatum: 2021-11-23

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 7000 anställda i 19 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2020 en sammanlagd omsättning på ca 8 miljarder kronor.

Arbetsbeskrivning

Ditt huvudsakliga ansvar blir att utföra skadeförebyggande besiktningar med syfte att minska risken för husproblem. Skulle du hitta befintliga problem i huset blir din roll att ge kunden information och råd. För att bilda dig en uppfattning om husets skick använder du olika arbetsverktyg, men även dina sinnen, syn, känsel och lukt. Efter besiktningen ska du på ett pedagogiskt sätt förklara för kunden hur huset mår samt skriva ett protokoll. Jobbet kan också komma att innebära arbete med krypgrundsinstallationer och skadedjursarbete. En del arbeten sker på stegar och i trånga utrymmen. Tjänsten är placerad i Västerås.

Titta gärna på filmen där Fredrik beskriver delar av rollen!

Vi erbjuder dig

  • En gedigen introduktion och utbildning - därefter arbetar du självständigt med bra stöd från dina kunniga kollegor
  • En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande intern utbildning
  • Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka
  • Tjänstepension, friskvårdsbidrag och ett förmånspaket från Benify

Vi är stolta över våra värderingar, Trust, Innovation, Passion, de genomsyrar hela företaget och vi lever dem varje dag. Hos oss har vi en familjär stämning och alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete både internt och i mötet med våra kunder.

Vem är du?

För denna roll så är det viktigt att du har ett stort intresse av hus och byggnader! Då du träffar kunder dagligen så brinner du för att ge service, har lätt för att kommunicera och för att skapa relationer. Du är förtroendeingivande, noggrann och analytisk och gillar att jobba med problemlösning. Du talar och skriver svenska obehindrat, andra språkkunskaper är meriterande.

Meriterande är om du har en gymnasial utbildning inom bygg/anläggning eller motsvarande praktisk erfarenhet från byggbranschen samt är kunnig inom fastighetsbesiktning eller fuktmekanik. Du är van att jobba med digitala hjälpmedel så som smartphones/läsplattor och innehar B-körkort.

Ansökan

Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 18/12-21. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Björs.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt: Då du i denna roll arbetar med försäkringsförmedling så kommer Anticimex inför en eventuell anställning att kräva ett utdrag ur belastningsregistret (Registerutdrag för arbete med försäkringsdistribution) detta enligt lagen om försäkringsdistribution.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAnticimex AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560329285
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeBesiktningsman/Skadeinspektör, försäkring
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Anticimex AB söker en person till denna tjänst som besiktningsman/skadeinspektör, försäkring med placerings i Västerås. Om det låter intressant att arbeta som besiktningsman/skadeinspektör, försäkring hos Anticimex AB skickar du in din ansökan senast 2021-12-18.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Anticimex Eskilstuna söker en tekniker för överlåtelsebesiktningar

Anticimex AB söker en person till tjänsten som besiktningsman/skadeinspektör, försäkring i Eskilstuna.

2021-11-12

Mer info

Motorhistoriska Riksförbundet söker en försäkringshandläggare

Motorhistoriska Riksförbundet, Mhrf söker en person till tjänsten som försäkringshandläggare i Stockholm.

2021-11-25

Mer info

Anticimex Skövde behöver bli fler! Vi söker nu besiktningstekniker

Anticimex AB söker en person till tjänsten som besiktningsman/skadeinspektör, försäkring i Skövde.

2021-10-08

Mer info