Försäkringsbolaget SFB söker Försäkringsdistributör/rådgivare

Publiceringsdatum: 2021-04-08

Vill du utvecklas med oss?

Försäkringsbolaget SFB söker Försäkringsdistributör/rådgivare

Svenska Fribrevsbolaget, SFB, är ett insuretech-företag med affärsidén att erbjuda en kostnadseffektiv och transparent lösning på svenska pensionssparares fribrevssituation. Ett fribrev är en pensionsförsäkring där inbetalningen upphört och uppstår t.ex. då du byter arbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att arbeta hos ett av de mest spännande försäkringsbolagen i Sverige där det finns fantastiska möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med bolaget.

SFB söker nu en Försäkringsdistributör/rådgivare till Stockholm och/eller Västerås.

Rollen

I rollen som Försäkringsdistributör/rådgivare arbetar du i en högpresterande och serviceinriktad miljö. Du tycker om att arbeta i en dynamisk kultur i ett tillväxtföretag med höga ambitioner och en efterfrågad produkt.

Dina arbetsuppgifter är framförallt inriktade på kundrådgivning men innebär även administration, marknadsföring och kundsupport. För att lyckas i rollen bör du ha IT-vana samt vara intresserad av människor. Du kommer jobba i en organisation som sätter kunden, kunskap, prestation och hårt arbete i centrum.

Kvalifikationer

Minst 2 års arbetslivserfarenhet av försäkringsrådgivning från bank, försäkringsbolag eller som försäkringsförmedlare. Detta är ett absolut krav.

Insuresec-licens är starkt meriterande.

Goda IT-kunskaper och flytande svenska är ett krav eftersom tjänsten kräver korrekt kommunikation i både tal och skrift.

Egenskaper

Affärsmässig

Driven och initiativtagande

Utåtriktad med genuint intresse för människor

Omfattning: Heltid, placeringsort Stockholm och/eller Västerås. Fast lön.

Sista ansökningsdag 16 maj 2021. Vänligen notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat då urval och intervjuer sker löpande.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast efter urval och intervjuer sker löpande. Mejla CV samt personligt brev till rekrytering@svenskafribrevsbolaget.se

Märk ansökan med "Försäkringsdistributör/rådgivare" i ämnesraden.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med VD, Nicklas Hellberg, 021-475 05 51, nicklas.hellberg@svenskafribrevsbolaget.se

Mer om Svenska Fribrevsbolaget Försäkring AB:

Svenska Fribrevsbolaget, SFB är Sveriges första och enda försäkringsbolag byggt och anpassat för fribrev. Ett fribrev är en pensionsförsäkring där inbetalningen upphört och skapas t.ex. då du byter arbetsgivare. En tjänsteman kommer i genomsnitt ha 8 st. fribrev utspridda hos olika pensionsbolag under sin livstid. Den 1:a januari 2020 träder en ny lag i kraft i Sverige som utökar möjligheten att samla och flytta fribrev, vilket kan resultera i lägre avgifter, högre avkastning och mer i pension. SFB:s affärsidé är att erbjuda en kostnadseffektiv och transparent lösning på svenska pensionssparares fribrevsituation.

Koncernens resa startade 2012 med jämförelsetjänsten Pensiono.se. som bl.a. har utsetts till årets förmedlare, vunnit Guldstänk, nominerats till Guldkanten av Statens Pensionsverk och fått stor uppmärksamhet i media. Teamet i koncernen har gedigen erfarenhet av pensionsmarknaden, kapitalförvaltning och affärsutveckling. Här får du möjlighet att komma till ett av de mest spännande försäkringsbolagen i Sverige och en fantastisk möjlighet att växa med bolaget.

Alla erbjudanden om rekryteringstjänster undanbedes bestämt.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFörsäkringsrådgivare/Försäkringssäljare

Ansökan

Pensionskontroll.Se i Sverige AB söker en person till denna tjänst som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare med placerings i Västerås. Om det låter intressant att arbeta som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare hos Pensionskontroll.Se i Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2021-05-16.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Försäkringsbolaget SFB söker Försäkringsdistributör/rådgivare

Pensionskontroll.Se i Sverige AB söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Stockholm.

2021-04-08

Mer info

Försäkringsbolaget SFB söker Försäkringsdistributör/rådgivare

Pensionskontroll.Se i Sverige AB söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Stockholm.

2020-11-12

Mer info

Försäkringsbolaget SFB söker Kundtjänstmedarbetare

Pensionskontroll.Se i Sverige AB söker en person till tjänsten som kundtjänsteman, försäkring i Västerås.

2020-11-12

Mer info