Wealth Manager / Investeringsrådgivare / Försäkringsförmedlare

Publiceringsdatum: 2021-06-10

Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos vår kund.

Om företaget:

Vår kund är en av Sveriges ledande leverantörer när det kommer till behovsanpassade Private Banking-tjänster kombinerat med juridik- och skatterådgivning. De arbetar framgångsrikt med placeringar inom kapital- och pensionsförsäkringar, fondsparande, flyttar av pensionsförsäkringar m.m. Utmärkande är deras placeringsfilosofi som bygger på olika placeringsmodeller med fokus på låg-medelrisksegmentet där trygghet för kund är genomsyrande. Med eminenta investeringsrådgivare och jurister erbjuder man en heltäckande rådgivning och arbetar för långsiktiga kundrelationer. Därtill samarbetar man med några av landets största banker och försäkringbolag för att kunna erbjuda sina kunder de bästa kapitalmöjligheterna.

Med kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Helsingborg letar vår kund nu efter nya kollegor som vill vara med på en tillväxtresa.

Arbetsuppgifter

I rollen som Wealth Manager kommer du att erbjuda nya och befintliga kunder rådgivning till ett bättre sparande genom företagets private-banking tjänster. Du ansvarar för att bearbeta nya kunder som visat intresse för affärsidéen med målet att skapa långsiktiga relationer. Vidare arbetar du även aktivt för att bredda ditt nätverk och med det bygga upp en kundportfölj. I rollen kommer du att ha mycket kundkontakt, främst genom fysiska möten men även över video och telefon. Du arbetar tätt med dina kollegor bestående av andra Wealth Managers med vilka du delar framgångsexempel och har ett erfarenhetsutbyte. Vidare förekommer också ett nära samarbete med juristerna i bolaget då du genom dessa erbjuder dina kunder juridisk rådgivning. Som ny i rollen kommer får du en gedigen introduktion i företagets olika system och för att främja din kompetensutveckling kommer du att kontinuerligt delta i olika utbildningar.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Minst två års relevant arbetslivserfarenhet inom kapitalförvaltning, investeringsrådgivning, finansieringslösningar, försäkringsrådgivning eller liknande
  • Du innehar en Swedsec-licens, meriterande om du även har InsureSec-licens
  • Du talar och skriver flytande svenska

För att trivas i rollen ser vi att du motiveras av att göra affärer och skapa långsiktiga relationer med kunder. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs som bäst i sociala situationer. Eftersom ditt mål är att skapa affärer räds du inte att ta egna initiativ för att nå dit du vill. I din rådgivning sätter du alltid kunden i centrum och du har förmågan att påvisa den positiva påverkan som din tjänst kan åstadkomma för kunden. Du har ett stort intresse för finansbranschen och i synnerhet fondmarknaden och jobbar ständigt för att varje dag utvecklas och bli bättre i din roll.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Uppsala

Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: affärsutveckling, investering, rådgivare, försäkringsförmedlare, heltid, Stockholm, Göteborg, Uppsala

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFörsäkringsrådgivare/Försäkringssäljare

Ansökan

Bravura Sverige AB söker en person till denna tjänst som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare med placerings i Uppsala. Om det låter intressant att arbeta som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare hos Bravura Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2021-06-25.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Wealth Manager / Investeringsrådgivare / Försäkringsförmedlare

Bravura Sverige AB söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Göteborg.

2021-06-10

Mer info

Wealth Manager / Investeringsrådgivare / Försäkringsförmedlare

Bravura Sverige AB söker två personer till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Stockholm.

2021-06-10

Mer info

Wealth Manager / Investeringsrådgivare / Försäkringsförmedlare

Bravura Sverige AB söker två personer till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Stockholm.

2021-05-27

Mer info