Rådgivare inom pension & försäkring till Sundsvall

Publiceringsdatum: 2022-06-20

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en ödmjuk rådgivare till Sundsvall som värdesätter hög kvalité.

Som rådgivare arbetar du med kundens hela affär vilket ger dig goda möjligheter att utveckla ditt affärsmannaskap. Tjänsten innebär ett omväxlande och utmanande arbete.

Kvalifikationer och egenskaper

Du är lösningsorienterad och har ett genuint intresse av människor, ekonomi och försäljning samt är ansvarstagande och har en förmåga att arbeta strukturerat mot utmanande mål. Hamnar du vid ett vägskäl tar du alltid, helt naturligt fram det bästa alternativet som gagnar kunderna.

Vi söker dig som gillar relationer, är ansvarstagande, utåtriktad och älskar att göra affärer. Du är strukturerad och noggrann samtidigt som du bör vara flexibel då rutiner och verktyg förändras i snabb takt. Du trivs i en miljö där du får träffa människor och bygga långsiktiga relationer. Du har en positiv inställning och ett brinnande intresse för ekonomi.

Krav för rollen:

  • SwedSec-licens för Bolån & Investeringsrådgivning
  • Minst 1 års erfarenhet från finansbranschen
  • Ekonomisk utbildning från universitet/högskola alt. yrkesutbildning inom bank

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin! (https://goo.gl/DpqfGV)

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som erbjuder rekrytering och konsultuthyrning inom tech, IT och digital excellence.

Frågor och kontakt

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Nygren på thomas.nygren@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAmendo Bemanning & Rekrytering AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566168687
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFörsäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Amendo Bemanning & Rekrytering AB söker en person till denna tjänst som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare med placerings i Sundsvall. Om det låter intressant att arbeta som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare hos Amendo Bemanning & Rekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2022-07-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Företagsrådgivare inom Liv & Pension till Länsförsäkringar Stockholm!

Amendo Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Stockholm.

2022-08-09

Mer info

Företagsrådgivare inom SAK till Länsförsäkringar Stockholm!

Amendo Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Stockholm.

2022-08-09

Mer info

Vi söker nu en Försäkringsrådgivare till Skandias framgångsrika kontor

Arenius Schröder & Besterman Talents AB söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Västervik.

2022-08-02

Mer info