Bolånehandläggare/Bolånespecialist

Publiceringsdatum: 2022-08-09

Har du arbetat med bolån eller privatlån? Är du t.ex. rådgivare på bank, säljare eller fastighetsmäklare och efterfrågar en ny utmaning? Vill du ha en ansvarsfull och utvecklande roll i ett bolag på frammarsch? I utbyte kan vi erbjuda bland annat:

Om rollen:

Det råder högt tryck på bolånemarknaden, vilket vi på Nordax Bank märker av. Nyligen har vi haft förmånen att välkomna ännu fler i vår laguppställning och nu gasar vi på ännu mer. Våra team på Bolån Sverige och Norge som närmar sig 30 kollegor behöver utökas med 4 ytterligare bolånehandläggare!

Som Bolånehandläggare på Nordax Bank är du delaktig i hela bolåneprocessen och har en kontinuerlig kontakt med kunder. Kundbemötandet är personligt och du hittar individanpassade lösningar för varje kunds specifika behov.

Rollen innebär bland annat:

 • Hantering av låneansökningar, fatta kreditbeslut, beviljande av låneansökningar och skriva lånelöfte
 • Sammanställning av köpehandlingar, administration av lagfarter och säkerställa utbetalning av lån
 • Ansvar för administration och uppföljning av befintliga kunder

Större delen av din dag kommer bestå av att prata med kunder för att identifiera deras behov. Arbetet innebär även att granska kunders ekonomiska situationer och objekten som kunder äger eller önskar köpa - allt för att de ska få en positiv upplevelse genom hela processen.

Din profil:

Vi tror att du sitter på en liknande roll idag som exempelvis rådgivare på bank, säljare eller fastighetsmäklare och efterfrågar en ny utmaning inom försäljning och kundservice! Vi behöver dig med erfarenhet från bank och finans. Meriterande ifall du redan besitter kunskap inom bolån och förmåga att skapa fantastiska kundrelationer över telefon. Du gillar att hålla ett högt tempo utan att tappa fokus på att ge förstklassig service och drivs av att jobba mot uppsatta mål.

Du erbjuds en ansvarsfull och utvecklande roll i ett bolag på frammarsch. Vi söker dig som med erfarenhet, ansvarsfullhet och engagemang vill vara en del av och påverka vårt team och vår resa.

Vi blir även väldigt glada om du uppfyller något av vår önskelista????:

 • Erfarenhet av svenska eller norska bolånemarknaden samt bolånelicens
 • Högskoleutbildning inom ekonomi eller fastighetsekonomi

Känner du dessutom igen dig i våra värderingar: helhjärtade, ansvarstagande och utmanare - då kan du mycket väl vara den vi söker!

Praktisk information:

 • Start: Efter överenskommelse
 • Placering: Stockholm, Gävlegatan 22
 • Anställningsform: Tillsvidare (vi tillämpar 6 månaders provanställning).
 • Fast lön ????
 • Arbetstider: Varierar mellan 08:30 -17:00

Vårt erbjudande:

 • En platt organisation med snabba beslutsvägar
 • Utvecklingsmöjligheter
 • Frihet under ansvar
 • Frukost varje tisdag
 • Roliga aktiviteter
 • Feedbackkultur, coachande ledarskap och en företagskultur där vi bryr oss om varandra!

Ta chansen och var med på vår spännande resa tillsammans med oss på banken med stort ???? och snabba ????.

Vad händer nu?

Skicka in ditt CV och kontaktuppgifter direkt genom att klicka på "Ansökan".

Uppfyller du grundkraven går du automatiskt vidare till en kort testdel. För att få mer information om din profil jobbar vi med tester tidigt i processen. Vi använder oss av Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss identifiera de kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen.

Testerna tar ungefär 30-40 minuter att slutföra och du får en komplett återkopplingsrapport sänd till dig, vilket är jätteintressant att ta del av för egen del!

Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta mig Rebecca Khan, Talent Acquisition Specialist, rebecca.khan@nordax.se

Vi vill även informera om att vi i samtliga rekryteringsprocesser gör en referenskontroll, tar UC samt begär utdrag ur belastningsregistret.

Om Nordax Bank:

Nordax Bank är en ledande nordisk specialistbank som erbjuder privatpersoner in- och utlåning utan säkerhet, bolån samt lån för 60+. Nordax har ca 300 000 privatkunder i huvudsakligen Sverige, Norge och Finland, men erbjuder även sparande i Tyskland och Nederländerna. Sedan januari 2019 äger Nordax även Svensk Hypotekspension AB.

Alltsedan Nordax grundades år 2003 har bolaget vuxit och format en organisation baserad på stort kunnande och engagemang. Genom ansvarsfull kreditgivning hjälper vi människor att göra genomtänkta val för ett liv de har råd med. Under november 2021 slutfördes även förvärvet av Bank Norwegian. Nordax har i och med förvärvet fördubblat sin storlek avseende portfölj och får ytterligare en produkt i form av kreditkort.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnNordax Bank AB (publ)
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566477286
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFörsäkringsförmedlare/Försäkringsmäklare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Nordax Bank AB (publ) söker en person till denna tjänst som försäkringsförmedlare/försäkringsmäklare med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som försäkringsförmedlare/försäkringsmäklare hos Nordax Bank AB (publ) skickar du in din ansökan senast 2022-12-16.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Skaderådgivare/ Servicerådgivare till Werksta Stockholm Bredäng

Werksta Sweden AB söker en person till tjänsten som bilskadeinspektör, försäkring i Stockholm.

2022-11-14

Mer info

Kundvårdare till Skandia i Sundsvall

Amendo Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som kundtjänsteman, försäkring i Sundsvall.

2022-12-01

Mer info

Rådgivare Risk Management till Svenska Kommun Försäkrings AB

Poolia Sverige AB söker en person till tjänsten som riskingenjör, försäkring i Gävle.

2022-11-14

Mer info