Företagsrådgivare inom Liv & Pension till Länsförsäkringar Stockholm!

Publiceringsdatum: 2022-05-20

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu till Länsförsäkringar Stockholm en person som brinner för Liv-affären. Så är du en person som gillar att skapa trygghet genom försäljning med att erbjuda det bästa för kunden då är detta tjänsten för dig!

I rollen som företagsrådgivare kommer du i första hand arbeta med att ansvara för den gemensamma kundstocken, med fokus på att vårda och behålla befintliga kunder och i vissa fall även stötta kollegor med individrådgivning samt utbetalningsrådgivning på större bolag. Du analyserar och identifierar kunder i syfte att säkerställa att våra kunder är rätt försäkrade utifrån behov och förutsättningar.

Du bygger din egen kundportfölj, skapar idéer om bästa kundvård och säkerställer att kunden får ta del av hela vårt totala erbjudande (Sak, Liv, Bank). Dina kundmöten kommer främst bestå av telefon-, online- och fysiska möten. I uppdraget utvecklar du och bygger nya kundrelationer med stöd av Länsförsäkringars välkända varumärke och kundbas inom främst Liv men även på sikt Sak och Bank, samt genom referensförsäljning.

Kvalifikationer och egenskaper

För att vara framgångsrik i rollen så behöver du ha ett gott självledarskap och har ett starkt eget driv i att skapa, etablera och behålla starka kundrelationer genom att överträffa kundernas förväntan. Vi ser även att man bör ha mycket god förmåga att identifiera, strukturera och göra avslut på affärsmöjligheter utifrån kundbehov.

Vi söker dig som innehar InsureSec Liv eller minst två års erfarenhet från försäljning av liv- och tjänstepensionsrelaterade produkter samt erfarenhet av placeringsrådgivning och utbetalningsrådgivning. Du ska vara en teamplayer och gilla att arbeta i team, ha en hög kommunikativ och social förmåga men också kunna arbeta självständigt.

Har du ett starkt driv att leverera resultat, är nyfiken, gillar högt tempo och att verka i en miljö där du får vara med och påverka din vardag utifrån kund- och affärsnytta, så kommer du definitivt trivas i den här rollen.

Placering av tjänsten kommer vara på Länsförsäkringar Stockholms huvudkontor i Solna/Frösunda och avdelningen Försäljning Liv består idag av 14 Liv-rådgivare med specialistkompetens inom rådgivning/försäljning, flytt av pension och pensionsplanering. Teamet befinner sig idag på en spännande resa där de vässar sig för framtidens kundmöten.

Om företaget

Länsförsäkringar Stockholm är försäkringsbolag, bank och fastighetsförmedling under ett och samma tak. De ägs av kunderna och kan koncentrera sig helt på deras bästa. Med ett av branschens starkaste varumärken arbetar Länsförsäkringar varje dag för att ge människor ekonomisk trygghet och en enklare tillvaro. För att jobba hos oss måste du vilja hjälpa människor och vara genuint intresserad av hur kunderna har det, och vilka utmaningar de står inför.

Affärsområde Bank och Livs ambition är växa genom att ta fram helhetserbjudanden som flyttar företagaren i Stockholm till ett bättre läge efter varje rådgivning. De är en enhet med snabba beslutsvägar och en närhet till sina kunder som samtliga finns i Stockholmsområdet. Länsförsäkringar Stockholms styrka är deras lokala närvaro, deras breda produktflora inom försäkring och bank, deras hållbarhetsfokus samt det faktum att de är kundägda.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin! (https://goo.gl/DpqfGV)

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar Stockholm med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emma Persson på emma.persson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

LI-EP1

Sales

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAmendo Bemanning & Rekrytering AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566168687
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFörsäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Amendo Bemanning & Rekrytering AB söker en person till denna tjänst som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare hos Amendo Bemanning & Rekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2022-07-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Företagsrådgivare inom SAK till Länsförsäkringar Stockholm!

Amendo Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Stockholm.

2022-06-02

Mer info

Rådgivare inom pension & försäkring till Sundsvall

Amendo Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Sundsvall.

2022-06-20

Mer info

Senior rådgivare inom liv & pension

Länsförsäkringar Uppsala söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Uppsala.

2022-06-20

Mer info