Företagsrådgivare inom SAK till Länsförsäkringar Stockholm!

Publiceringsdatum: 2022-05-20

Arbetsbeskrivning

Affärsområde Försäljning Företag hos Länsförsäkringar Stockholm är inne i en expansiv fas med god lönsamhet där de gör betydande investeringar för att stärka sitt erbjudande mot Stockholms företagsmarknad. De har en stark tillväxtambition. En tillväxt som kommer genom ett starkt varumärke och helhetserbjudanden som flyttar företagaren till ett bättre läge efter varje rådgivning. Ditt fokus blir att ansvara för befintliga företagskunder såväl som att bearbeta nya kunder.

Du kommer i rollen att:

  • Ha relationsskapande säljmöten ute hos kunder samt via telefon och digitala kanaler
  • Ta väl hand om befintliga kunder och bredda deras affär via merförsäljning
  • Ha samarbeten med andra interna avdelningar
  • Ansvara för din egen kundstock
  • Arbeta med proaktiva aktiviteter för att utöka SAKförsäkringsaffären med nya kunder

Du kommer ingå i ett team som präglas av professionalitet, kompetens och god laganda. Länsförsäkringar Stockholms prioriterade områden är bland annat entreprenadföretag, kommersiella fastigheter, tjänsteföretag och motor. Tillsammans med kollegor inom transport, bank, liv och pension säkerställer teamet kundens hela behov, med ambitionen att ha regionens mest nöjda kunder.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som är positiv, utåtriktad och professionell i ditt arbete och kundbemötande. Du är lyhörd och intresserar dig för kunden behov. För att vara framgångsrik i rollen så bör du vara duktig på att skapa goda relationer och förtroende med både kunder och kollegor. Du är en initiativtagare, lagspelare och har ett stort eget driv med ett intresse för försäljning.

Vi ser gärna att du även:

  • Har gedigen erfarenhet av rådgivning inom avdelningens område
  • Har goda dokumenterade försäljningsresultat inom sakförsäkring
  • Innehar IFU Diplom eller motsvarande
  • Har förmåga att identifiera, strukturera och göra avslut på affärsmöjligheter

Vi ser även att du tar initiativ till att etablera aktiviteter för att leverera på uppsatta mål. Du är bekväm med att utrycka dig på engelska och svenska i både tal och skrift.

Länsförsäkringar lägger stor vikt vid eget driv och proaktivitet i sina kundkontakter. Din personlighet, inställning och attityd är avgörande i denna process.

Om företaget

Länsförsäkringar Stockholm är ett lokalt och kundägt försäkringsbolag som funnits i Stockholm sedan 1844. Vår vision är att bli Stockholmarnas mest omtyckta företag och dit kommer vi genom att skapa trygghet och närhet på ett enkelt, naturligt vis, alltid med Stockholmarnas bästa i åtanke!

Vår vision att bli stockholmarnas mest omtyckta företag är det som driver utveckling hos oss och vägen dit är genom vårt medarbetarskap och ledarskap. Medarbetarskapet innebär nyfikenhet på varandra och vi ser fördelar med att vi alla är olika och bidrar med olika erfarenheter och perspektiv. Vi är självdrivande och öppna för konstant lärande genom att aktivt dela kunskap med varandra. Vi arbetar med direkt feedback, uppmärksammar när vi gör något bra och firar framgångar tillsammans. Du kommer att ha placering på vårt huvudkontor i Solna, Frösunda (10 min promenad från Solna station och Mall of Scandinavia).

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin! (https://goo.gl/DpqfGV)

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar Stockholm med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Recruitment Manager Emma Persson på Emma.Persson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

LI-EP1

Finans

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAmendo Bemanning & Rekrytering AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566168687
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFörsäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Amendo Bemanning & Rekrytering AB söker en person till denna tjänst som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare hos Amendo Bemanning & Rekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2022-06-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Företagsrådgivare inom SAK till Länsförsäkringar Stockholm!

Amendo Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Stockholm.

2022-06-02

Mer info

Företagsrådgivare inom Liv & Pension till Länsförsäkringar Stockholm!

Amendo Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Stockholm.

2022-05-20

Mer info

Säljande rådgivare inom sakförsäkring till Affirmo Sak AB

AB Terminalen söker en person till tjänsten som försäkringsförmedlare/försäkringsmäklare i Luleå.

2022-06-21

Mer info