Försäkringsförmedlare till Allabrf

Publiceringsdatum: 2021-09-20

Är du vår nästa försäkringsförvaltare? Vill du jobba som försäkringsförmedlare hos vår kunds försäkringsförmedling och axla en viktig roll i ett redan framgångsrikt startupbolag? Här erbjuds du en roll med flertalet utvecklingsmöjligheter och stora chanser att påverka.

Arbetsbeskrivning

I rollen som försäkringsförmedlare hos vår kunds försäkringsförmedling ansvarar du för din kundportföljs framgång genom att förvalta befintliga och nya kunder. Du kommer att få en befintlig kundportfölj samt bygga upp din egen kundportfölj genom egen rådgivning mot bostadsrättsföreningar. Du har i rollen eget resultatansvar med budgetmål som du själv är med och påverkar.

Teamet består idag av tre andra försäkringsförmedlare samt en försäkringschef. Eftersom det är ett litet team kommer du vara delaktig i att bygga upp rutiner och processer samt växa i din roll i takt med att teamet växer. Du får en gedigen introduktion och nödvändiga utbildningar och certifieringar om dessa saknas.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som gillar att skapa långa affärsrelationer och som är förtroendeingivande. Du är en effektiv, ordningsam och analytisk relationsbyggare. Du är självgående med en god förmåga att skapa dina egna förutsättningar och ta egna initiativ. I den här rollen så behöver man ha god datorvana då Allabrf är ett digitalt bolag i framkant. De två primära kommunikationssätten i rollen kommer att vara via telefon och digitala möten, så de arbetsverktygen behöver man trivas bra med.

  • Minst 2 års erfarenhet från liknande verksamhet
  • Erfarenhet av SAK-försäkring
  • InsureSec-licens är mycket meriterande
  • Meriterande med erfarenhet av bostadsrättsaffären
  • Erfarenhet och intresse för försäljning, du har sedan tidigare goda försäljningsresultat
  • Flytande i tal och skrift på svenska och engelska

För att trivas i rollen ser vi att du motiveras av att skapa affärer och bygga långsiktiga relationer med kunder och partners. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs som bäst i sociala situationer. Eftersom ditt mål är att skapa affärer räds du inte att ta egna initiativ för att nå dit du vill. När du säljer är du övertygande och har förmågan att påvisa den positiva påverkan som din specifika tjänst kan åstadkomma för kundens verksamhet. Du är kreativ och strävar efter att finna nya metoder för att förbättra ditt sälj och nå dina uppsatta mål.

Om företaget

ABRF Group AB grundades 2015. Med över 200 000 användare varje månad är allabrf.se Sveriges största digitala plattform för bostadsrättsföreningar och boende i bostadsrätt.

Företaget erbjuder digitala tjänster till bostadsrättsföreningar med det övergripande syftet att förenkla vardagen för BRF-styrelsemedlemmar och förbättra föreningens ekonomi.

Inom försäkringsområdet agerar bolaget som en oberoende försäkringsförmedlare med fokus på fastighetsförsäkring för bostadsrättsföreningar. Verksamheten inom försäkring växer snabbt och idag har bolaget över 400 kunder. Kontoret finns i centrala Stockholm på en attraktiv adress mitt i Sturegallerian.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Sundsvall och verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin! (https://goo.gl/DpqfGV)

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt

I denna rekrytering samarbetar ABRF Group AB med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emma Persson på emma.persson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

LI-EP1

försäkring

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAmendo Bemanning & Rekrytering AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566168687
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFörsäkringsförmedlare/Försäkringsmäklare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Amendo Bemanning & Rekrytering AB söker en person till denna tjänst som försäkringsförmedlare/försäkringsmäklare med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som försäkringsförmedlare/försäkringsmäklare hos Amendo Bemanning & Rekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2021-10-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Erfaren Skaderådgivare till Werksta Uppsala

Werksta Sweden AB söker en person till tjänsten som bilskadeinspektör, försäkring i Uppsala.

2021-10-07

Mer info

Försäkringshandläggare till resursenhet för studenter i Sundbyberg

Försäkringskassan söker tio personer till tjänsten som försäkringshandläggare, försäkringskassa i Sundbyberg.

2021-09-30

Mer info

Försäkringsutredare inom Försäkringstillhörighet i Malmö

Försäkringskassan söker fyra personer till tjänsten som försäkringsutredare, försäkringskassa i Malmö.

2021-10-08

Mer info