Försäkringschef till Alla BRF

Publiceringsdatum: 2021-09-16

Är du vår kunds nästa ledare? Vill du jobba som försäkringschef för en försäkringsförmedling och axla en viktig roll i ett redan framgångsrikt startupbolag? Här erbjuds du en roll med flertalet utvecklingsmöjligheter och stort eget ansvar.

Arbetsbeskrivning

Positionen innehåller personalansvar där du fördelar arbetet för en grupp försäkringsförmedlare och ansvarar för att leda, coacha och följa upp ditt team. Du är huvudansvarig för att förhandla grupplösningar och andra samarbetsavtal med svenska och internationella försäkringsgivare. Du kommer att få en befintlig kundportfölj. Du kommer även att ansvara för uppbyggnad av teamet samt driva och leda förändrings- och utvecklingsarbete vilket inkluderar etablerandet och säkerställandet av nya arbetsrutiner och processer.

Du kommer att få resultatansvar med budgetmål. Du kommer att vara en del av ledningsgruppen. Du får en gedigen introduktion och nödvändiga utbildningar och certifiering om dessa saknas.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som gillar att jobba med att utveckla teamet, är positiv men ändå har skinn på näsan. Du har fördel av att leda sedan tidigare, du är självgående med en god förmåga att skapa dina egna förutsättningar och tar egna initiativ.

För att trivas i rollen ser vi att du motiveras av att skapa samarbeten och bygga långsiktiga relationer med kunder och partners. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs som bäst i sociala situationer. Eftersom ditt mål är att skapa långsiktiga samarbeten så räds du inte av att ta egna initiativ för att nå dit du vill. När du säljer är du förtroendeingivande och har förmågan att påvisa den positiva påverkan som din specifika tjänst kan åstadkomma för kundens verksamhet. Du är en strategisk, prestigelös och ödmjuk ledare som gillar att driva fram en bra gruppsammanhållning.

Om företaget

ABRF Group AB grundades 2015. Med över 200 000 användare varje månad är allabrf.se Sveriges största digitala plattform för bostadsrättsföreningar och boende i bostadsrätt.

Företaget erbjuder digitala tjänster till bostadsrättsföreningar med det övergripande syftet att förenkla vardagen för BRF-styrelsemedlemmar och förbättra föreningens ekonomi.

Inom försäkringsområdet agerar bolaget som en oberoende försäkringsförmedlare med fokus på fastighetsförsäkring för bostadsrättsföreningar. Verksamheten inom försäkring växer snabbt och idag har bolaget över 400 kunder. Som teamlead arbetar du i ett snabbväxande och ungt team med ca 20 kollegor. Kontoret finns i centrala Stockholm på en attraktiv adress mitt i Sturegallerian.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Sundsvall och verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin! (https://goo.gl/DpqfGV)

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt

I denna rekrytering samarbetar ABRF Group AB med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emma Persson på emma.persson@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

LI-EP1

försäkring

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTills vidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeRegionchef, försäkring

Ansökan

Amendo Bemanning & Rekrytering AB söker en person till denna tjänst som regionchef, försäkring med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som regionchef, försäkring hos Amendo Bemanning & Rekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2021-10-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Försäkringschef till Alla BRF

Amendo Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som regionchef, försäkring i Stockholm.

2021-10-07

Mer info

Anticimex Uddevalla växer och vi behöver nu utöka med besiktningstekniker

Anticimex AB söker en person till tjänsten som besiktningsman/skadeinspektör, försäkring i Uddevalla.

2021-10-08

Mer info

Erfaren Skaderådgivare till Werksta Uppsala

Werksta Sweden AB söker en person till tjänsten som bilskadeinspektör, försäkring i Uppsala.

2021-10-07

Mer info