International Practice leader - Pension

Publiceringsdatum: 2021-06-10

Har du flerårig erfarenhet från pensionsrådgivning samt erfarenhet av internationell pensionsaffär och vill vidare i din utveckling? Söderberg & Partners International växer och vi söker dig som är en enastående relationsbyggare och nätverkare, vill ha världen som arbetsyta och vara med oss på denna resa!

Tjänsten innebär till stor del att föra dialog med företag och nätverk i andra länder, så mindre fokus kommer att ligga på den konkreta pensionsrådgivningen.

Du ansvarar för:

 • Att skapa och upprätthålla kontakter i olika globala nätverk i syfte att stärka Söderberg & Partners internationella konkurrenskraft och attraktionskraft mot internationella kunder.
 • Hantera nya internationella uppdrag; göra offerter, presentationer, underlag, och följa upp kunden i ett initialt läge
 • Löpande hantering av de befintliga kunderna, hantera processer i dialog med kundföretag och även självständigt driva vissa uppdrag tillsammans med våra pensionsteam
 • Utveckla interna processer och samarbetet med kollegorna inom Söderberg & Partners. Det kan till exempel innebära att stötta våra rådgivarteam i hanteringen av de internationella kunderna samt visst stöttande och utveckling av S&Ps administrativa struktur för den internationella affären.
 • På sikt skapa egna affärer

Då nätverk och potentiella kunder befinner sig i olika tidszoner kan vissa kontakter ske utanför normal arbetstid.

Söderberg & Partners International

Söderberg & Partners International är nischad mot försäkringsrelationer utomlands inom området Employee Benefits och Mobility. Verksamheten vänder sig både till svenska företag som etablerar sig utomlands och utländska företag som vill etablera sig i Sverige.

 • Mycket kunnig inom tjänstepension och flerårig erfarenhet som pensionsrådgivare
 • Erfarenhet av internationell pensionsaffär (Employee Benefits)
 • Erfarenhet av att arbeta med internationella kontakter i en global miljö
 • Innehar Insuresec certifiering
 • Utbildning inom ekonomi/finans eller relaterat område
 • Flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift
 • Ett högt driv och stora ambitioner, noggrann och strukturerad
 • Har ett stort kundfokus och är en stark relationsbyggare

Det är en fördel om du har kunskaper i ytterligare språk.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Placering: Stockholm, Stureplan 8

Anställningsstart: Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2021-07-02

Kontaktperson: Erik Jennefelt, +46 733 344 412

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFörsäkringsrådgivare/Försäkringssäljare

Ansökan

Söderberg & Partners Insurance Consulting KB söker en person till denna tjänst som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare hos Söderberg & Partners Insurance Consulting KB skickar du in din ansökan senast 2021-07-02.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

LIV- och Pensionsadministratör inom central stabsfunktion

Söderberg & Partners Insurance Consulting KB söker en person till tjänsten som försäkringshandläggare i Sundsvall.

2021-03-08

Mer info

Vi söker säljande Försäkringsförmedlare - Hela Försäkring

Hela Försäkring AB söker fyra personer till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Gävle.

2021-04-07

Mer info

Kundservicemedarbetare till Futur Pension i Stockholm!

Workz Sweden AB söker en person till tjänsten som kundtjänsteman, försäkring i Stockholm.

2021-04-28

Mer info