Administratör

Publiceringsdatum: 2020-05-19

Administratör

Administrativ, systemvan och noggrann, känner du igen dig? Toppen, då kan administratörsrollen hos vår kund vara något för dig! Här ges du möjligheten att vara med och bidra i en viktig roll för företaget och dess kunder. Du kommer dessutom få erfarenhet av att arbeta i ett stort globalt företag och tillhöra ett härligt team!

Om tjänsten

I och med den rådande situationen ser man just nu en ökad efterfrågan av vår kunds tjänster och för att på bästa sätt bemöta kundernas behov behöver man stärka upp med en administratör. I rollen kommer du att arbeta dedikerat med arbetslöshetsärenden och administration och registrering relaterat till dessa. Arbetet är processtyrt och du kommer att hantera flera system parallellt där ditt ansvar innebär att granska och kontrollera dokument för att se till att de uppfyller villkoren.

Vem är du?

  • Du har minst gymnasieexamen, vidare studier är meriterande.
  • Du har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och mycket god systemvana.
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska, både skriftligt och muntligt. Du har även god förståelse och är bekväm med engelska.

Som person är du noggrann och strukturerad. Du är effektiv i ditt arbetssätt utan att tumma på kvalitén. För att trivas i rollen tror vi även att du är serviceminded, lösningsorienterad och en teamplayer.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Övrig information

Start: 1/6

Omfattning: Uppdraget förväntas pågå minst 3 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta vanliga kontorstider.

Placering: På vår kunds kontor i centrala Stockholm

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av oss på Poolia men arbeta hos vår kund. Ansökning sker via annons på Poolias hemsida. För mer information eller frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning3 - 6 månader
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFörsäkringshandläggare

Ansökan

Poolia Sverige AB söker en person till denna tjänst som försäkringshandläggare med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som försäkringshandläggare hos Poolia Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2020-05-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

HANDLÄGGARE / ADMINISTRATÖR (JUNIOR) - START OMGÅENDE!

Jobbusters AB söker en person till tjänsten som försäkringshandläggare i Ronneby.

2020-04-22

Mer info

HANDLÄGGARE / ADMINISTRATÖR (JUNIOR) - START OMGÅENDE!

Jobbusters AB söker en person till tjänsten som försäkringshandläggare i Luleå.

2020-04-22

Mer info

Försäkringsadministratör Pension & Försäkring

Söderberg & Partners Insurance Consulting KB söker en person till tjänsten som försäkringshandläggare i Stockholm.

2020-06-04

Mer info