Codan søger forsikringsrådgiver

Publiceringsdatum: 2020-05-19

Codan søger forsikringsrådgiver

Er du klar til at starte din karriere i forsikringsbranchen?

SERVICE, RÅDGIVNING OG SALG I FOKUS

I rollen som salgskonsulent bliver din opgave at arbejde med opsøgende salg af Codans forsikringer ved at kontakte potentielle og eksisterende privatkunder via telefon. For at lykkes med dette yder du Nordens bedste kundeservice og lytter til kundens behov og giver den nødvendige rådgivning om Codans forsikringsløsninger. For at klæde dig godt på til denne opgave får du en grundig introduktion til alle produkterne som første del af din ansættelse.

Som Codans nye medarbejder tilbydes du en attraktiv løn, præstationsbonus samt god pension. Derudover kan du nyde godt af attraktive personalegoder herunder en sund frokostordning, fitnesscenter, en aktiv sports- og eventforening samt mange sociale aktiviteter.

Du kan forvente at blive fagligt udfordret og blive en del af et ambitiøst team, med en fælles stolthed over kvaliteten i sine produkter. Passer du godt ind, kan du fortsætte din karriere hos Codan som fx assurandør eller erhvervsrådgiver.

Din profil

DU HAR AMBITIONER OM AT BLIVE EN PROFESSIONEL RÅDGIVER

Du er den helt rette til jobbet, hvis du trives i et konkurrenceorienteret fællesskab og har både kundetilfredshed og salgsmål i fokus. Det er en fordel, at du har erfaring med opsøgende salg, telemarketing eller mødebooking, men det er ikke et krav. Vigtigst er, at du brænder for at yde professionel rådgivning, der centrerer sig om kundens forsikringsbehov.

Du bliver ansat på try´n´hire-kontrakt gennem StudentConsulting, men målet er, at du efter din prøveperiode bliver ansat på fast kontrakt hos Codan. Bemærk, at vi i rekrutteringsprocessen anvender test og vil foretage et baggrundstjek.

StudentConsulting indkalder løbende kandidater til samtaler, så send allerede din ansøgning i dag! Der er opstart 1. juli 2020.

Om företaget

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk

Om jobbet

Typ av anställningArbete utomlands
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast och rörlig lön
YrkeFörsäkringsrådgivare/Försäkringssäljare

Ansökan

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker en person till denna tjänst som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare med placerings i ospecificerad arbetsort. Om det låter intressant att arbeta som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2020-06-21.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

PLATSCHEF

Jobcenter in Sweden AB söker en person till tjänsten som platschef/områdeschef, försäkringskassa i Umeå.

2020-04-27

Mer info

Vi söker en ny kvalitetsmedarbetare till Effective Communication i Barce...

Effective Communication Dnr AB söker en person till tjänsten som kundtjänsteman, försäkring i ospecificerad arbetsort.

2020-04-09

Mer info

Finans/Försäkingsassistent på distans#jobbjustnu

Bokningsservice i Sverige AB söker en person till tjänsten som försäkringsförmedlarassistent i ospecificerad arbetsort.

2020-04-01

Mer info