Rådgivare inom tjänstepension

Publiceringsdatum: 2022-01-20

Brinner du för relationer och optimala lösningar? Söderberg & Partners söker en tjänstepensionsrådgivare som med stort engagemang vill driva och utveckla framtidens finansiella rådgivning tillsammans med oss i Östersund.

Du kommer att arbeta med att ge kvalificerad tjänstepensionsrådgivning mot både befintliga och nya kundföretag inom segmentet små och medelstora företag. Du ska kunna arbeta både självständigt och i team, och i första hand ge individuell rådgivning för våra befintliga kunder. Hos oss har du möjlighet till stor personlig utveckling och vi är ett vi är ett trevligt gäng med informell stämning och höga ambitioner.

Vi letar efter dig som värdesätter långsiktiga relationer och ser en utmaning i att leverera över förväntan. Vissa resor är en naturlig del av tjänsten.

Som rådgivare inom Söderberg & Partners har du tillgång till en gedigen analysavdelning inom försäkringar och finansiella produkter samt ett marknadsledande systemstöd. Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Vi söker medarbetare som sporras av stort eget ansvar, men som också ser till helheten och hjälper sina kollegor. Våra värderingar är viktiga och något vi lever efter i vardagen. Är du driven, hjälpsam, ansvarsfull och modig ser vi gärna att du söker dig till oss.

Vi ser gärna att du:

  • Är licensierad tjänstepensionsrådgivare
  • Har ett par års erfarenhet av självständig individrådgivning
  • Har utbildning inom ekonomi/finans
  • Är mycket socialt kompetent med hög moral och etik
  • Är affärsdriven, målinriktad och förtroendeingivande

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna dina uppgifter så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Placering: Storgatan 16, Östersund

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2022-01-28

Kontaktperson: Lars Matsson 063-574093

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Mångfald och likabehandling är viktigt för oss, både när det gäller våra medarbetare och de som söker jobb hos oss. Vi uppmuntrar olikheter och är övertygade om att medarbetare med olika erfarenheter, kompetenser och referensramar hjälper oss att växa och utvecklas.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnPo Söderberg & Partner AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566599964
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFörsäkringsförmedlare/Försäkringsmäklare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Po Söderberg & Partner AB söker en person till denna tjänst som försäkringsförmedlare/försäkringsmäklare med placerings i Östersund. Om det låter intressant att arbeta som försäkringsförmedlare/försäkringsmäklare hos Po Söderberg & Partner AB skickar du in din ansökan senast 2022-01-28.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Rådgivare inom tjänstepension

Po Söderberg & Partner AB söker en person till tjänsten som försäkringsförmedlare/försäkringsmäklare i Göteborg.

2022-05-12

Mer info

Företagsrådgivare inom SAK till Länsförsäkringar Stockholm!

Amendo Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Stockholm.

2022-05-20

Mer info

Företagsrådgivare inom Liv & Pension till Länsförsäkringar Stockholm!

Amendo Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Stockholm.

2022-05-20

Mer info