Skadeberäknare med erfarenhet till Werksta Örebro Bettorp

Publiceringsdatum: 2022-06-22

En viktig del i arbetet är att alltid ge kunden ett professionellt bemötande och skapa förutsättningar för en mycket hög kundnöjdhet samt säkerställa förstklassig service.

Om dig

Vi söker dig som är erfaren skadeberäknare med minst 3-5 års erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och det är viktigt för oss att du passar in i gruppen och är prestigelös. Det är viktigt att du är en serviceinriktad person och har lätt för att socialisera och bygga förtroenden. Du har erfarenhet från bilskadebranschen och besitter kunskap i de olika affärssystemen, planeringsverktygen samt kalkyleringsprogrammen. Erfarenhet av Cabas är ett krav. Vi ser gärna att du har någon fordonsutbildning och det är meriterande om du har en bakgrund som plåtslagare, lackerare eller verkmästare. Du talar och skriver obehindrat på svenska och gärna engelska. Körkort är ett krav.

Arbetsuppgifter

  • Skadebesiktning av bokade bilar, fotobesiktningar samt drop-in och bärgat
  • Kundmottagning samt kontakt med försäkringsbolag
  • Övrig administration
  • Vara andra enheter behjälplig

Werksta som arbetsgivare

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Läs mer om vi som arbetsgivare kan erbjuda dig som anställd på vår karriärsida (https://werkstasweden.teamtailor.com/).

Har du frågor om tjänsten, kontakta Henrik Ewertsson, 010-277 15 31, henrik.ewertsson@werksta.se .

Välkommen med din ansökan!

Om koncernen Werksta

Werksta Örebro Bettorp är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja sedan oktober 2021. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 8 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnWerksta Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560733114
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeBesiktningsman/Skadeinspektör, försäkring
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Werksta Sweden AB söker en person till denna tjänst som besiktningsman/skadeinspektör, försäkring med placerings i Örebro. Om det låter intressant att arbeta som besiktningsman/skadeinspektör, försäkring hos Werksta Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2022-10-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Skaderådgivare till Werksta Stockholm Danderyd

Werksta Sweden AB söker en person till tjänsten som bilskadeinspektör, försäkring i Danderyd.

2022-06-21

Mer info

Planör till Werksta Stockholm Danderyd

Werksta Sweden AB söker en person till tjänsten som bilskadeinspektör, försäkring i Danderyd.

2022-06-21

Mer info

Erfaren Skaderådgivare till Werksta Södertälje Hamn

Werksta Sweden AB söker en person till tjänsten som bilskadeinspektör, försäkring i Södertälje.

2022-05-09

Mer info