Säljande försäkringsrådgivare till If's märkesförsärking Volvia

Publiceringsdatum: 2022-04-27

En bil är så mycket mer än en bil. Den kan vara räddningen mitt i vardagspusslet. Och den kan vara friheten att utforska nya vägar. Som försäkringsrådgivare ser du till att våra kunder har bilen rätt försäkrad, men inte bara det: du hjälper dem också att skydda allt annat som är värdefullt. Till avdelningen för Volvia, If’s egen bilmärkesförsäkring, söker vi nu dig som drivs av kundservice och försäljning, och vill hjälpa oss att säkerställa att varje kund är rätt försäkrad.

Om rollen

Som försäkringsrådgivare arbetar du med kundservice samt proaktiv, rådgivande försäljning av Ifs hela portföljen. Genom genuin och personlig rådgivning löser du alltså framförallt kundernas ärende kopplat till bilen, men säljer också If’s övriga försäkringar utifrån kundens behov.

Om teamet

Välkommen till vårt team där den gemensamma drivkraften är rådgivning och försäljning i världsklass, något som kan göra stor skillnad i våra kunders liv. Vi gör alltid vårt yttersta, tillsammans. För våra kunder, det är en självklarhet – men också för varandra inom teamet. I en kultur där vi både stöttar och utmanar varandra är det lätt att växa, både som grupp och i sin yrkesroll.

På vår avdelning som arbetar med varumärkesförsäkringen Volvia står bilen i fokus. Här kommer du möta kunder som har frågor om exempelvis bilförsäkringens innehåll, sin körsträcka eller behöver beställa ett grönt kort. Utöver det arbetar du med försäljning av hela If-portföljen, såsom civil- och personförsäkringar. Du kommer att vara anställd på If, och arbeta på avdelningen som hanterar Volvias kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för en god kundresa och försäljning - och vill bli den bästa rådgivaren tillsammans med dina kollegor. Du är optimistisk, har förmågan att hålla fast vid långsiktiga mål och ger inte upp vid motgångar. För de flesta människor är försäkringar ett område där de behöver rådgivning, du behöver därför på ett nyfiket och modigt sätt vägleda varje kund. Genom ditt engagemang för att hjälpa varje kund att bli rätt försäkrad äger du din prestation och din framgång. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vid start får du en gedigen utbildning inom försäkringsrådgivning och säljteknik som gör dig redo för den betydelsefulla roll du kommer att ha hos oss.

Du har också

  • En avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet av försäljning och/eller service. Det är meriterande om du haft arbetat med försäljning över telefon.
  • Talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska då detta krävs för att kommunicera effektivt med våra kunder.
  • Känner dig trygg med dator och telefon som dina främsta verktyg.

Mer information och rekryteringsprocessen

Start: 15 aug 2022

Arbetsort: Mölndal

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Måndag till fredag mellan 08:00 – 17:30 (Du arbetar enligt ett 8 veckors schema och den genomsnittliga veckoarbetstiden är 37,75h)

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

I din ansökan vill vi att du bifogar ditt CV samt besvarar de frågor som finns i ansökningsformuläret. Du är även välkommen att bifoga ett personligt brev i det fall du vill förtydliga något som inte går att återfinna i ditt CV. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail utan att du måste ansöka via vårt rekryteringsverktyg.

Om du är nyfiken på att veta mer om tjänsten och hur en dag som försäkringsrådgivare kan se ut är du välkommen att kontakta Tamara Kosoric på 070-284 57 72.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Rollen omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell. Utöver referenstagning kan även kontroll av kandidater komma att göras via internet och sociala medier.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnIf Skadeförsäkring AB (publ)
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5164018102
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFörsäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

If Skadeförsäkring AB (publ) söker en person till denna tjänst som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare med placerings i Mölndal. Om det låter intressant att arbeta som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare hos If Skadeförsäkring AB (publ) skickar du in din ansökan senast 2022-06-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Säljande försäkringsrådgivare till ICA Försäkring i Växjö!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker fem personer till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Växjö.

2022-08-04

Mer info

Vi söker nu en Försäkringsrådgivare till Skandias framgångsrika kontor

Arenius Schröder & Besterman Talents AB söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Västervik.

2022-08-02

Mer info

Säljande försäkringsrådgivare | Länsförsäkringar | Göteborg

Manpower AB söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Göteborg.

2022-07-21

Mer info