Försäkringsrådgivare till privatpersoner

Publiceringsdatum: 2021-09-22

Tycker du om att prata med människor, är duktig på att skapa förtroende och strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för kunden? Då tror vi att du passar perfekt hos oss på Moderna Försäkringar!

Varför ska du jobba på Moderna Försäkringar?

Du får möjlighet att växa hos oss och göra karriär inom försäkringsbranschen. Vi erbjuder en arbetsplats där vi har roligt på jobbet, stöttar och utmanar varandra för att hela tiden bli bättre. Vi vill ge dig möjlighet att vara med och påverka ditt arbete och har en kultur där feedback och idéer alltid uppmuntras.

Vad gör du som försäkringsrådgivare?

Du är ansiktet utåt emot våra privatkunder och ansvarar för att ge en förstklassig service på inkommande samtal. I rollen besvarar du försäkringsrelaterade frågor och samtalen varierar i längd och svårighetsgrad. Din uppgift är även att genom rådgivning erbjuda våra kunder rätt försäkringslösningar utifrån just deras behov.

Rollen inleds med en betald utbildning på fem veckor där vi går igenom våra produkter, telefonsystem och arbetssätt. Efter utbildningen får du löpande coaching och medlyssning.

Du kommer att ha ungefär 50 kollegor i samma roll som är fördelade på fyra team. Totalt är vi ungefär 200 personer på kontoret i Malmö.

Du som person

  • älskar att prata med människor
  • är driven och strävar alltid efter bästa resultat.
  • uppskattar försäljning och drivs av att arbeta mot tydliga målsättningar.
  • är duktig på att skapa förtroende och har lätt för att samarbeta.

Vi söker dig som har rätt mental inställning och drivet att med kompetens och lyhördhet skapa stort förtroende i samtalen. Genom service i världsklass skapar vi hög kundnöjdhet och genom att värdesätta samtalen med våra kunder så skapar vi även försäljning genom väl genomförd behovsanalys.

Du har flerårig erfarenhet av rådgivande service och/eller försäljning helst över telefon. Det är också ett plus om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, försäkringar eller motsvarande område men det är inget krav.

Intresserad?

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Arbetstid: Tjänsten är på 80%. Enligt schema, våra öppettider är 8-20 mån-tors, 8-17 på fredagar samt 9-15 under helgerna.

Tillträde: 1 november

Plats: Västra hamnen, Malmö

Skicka in din ansökan redan idag, dock senast 24 oktober. Intervjuer sker löpande.

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterare Mikael Blomberg på mikael.blomberg@modernaforsakringar.se eller 0701-684825. Facklig kontakt är Simon Basdajian, tel: 0736-566209.

Vi uppmuntrar alla, oavsett kön, ålder, bakgrund, funktionshinder eller ursprung att ansöka till tjänsten. Vi är stolta över att ha en hög arbetsglädje, stark professionalism och möjlighet till karriärutveckling. Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och lönsamhet. Alla tre element är fundament för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnModerna Försäkringar, Fil Till Tryg Forsikring A
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5164038662
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFörsäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Moderna Försäkringar, Fil Till Tryg Forsikring A söker en person till denna tjänst som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare hos Moderna Försäkringar, Fil Till Tryg Forsikring A skickar du in din ansökan senast 2021-10-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Försäkringsrådgivare till Akademikerförsäkring

Amendo Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Stockholm.

2021-11-29

Mer info

Erfaren Skaderådgivare till Werksta Uppsala

Werksta Sweden AB söker en person till tjänsten som bilskadeinspektör, försäkring i Uppsala.

2021-10-07

Mer info

Head of Compliance till internationellt försäkringsbolag

Bnp Paribas Cardif Nordic AB söker en person till tjänsten som försäkringsjurist i Göteborg.

2021-11-29

Mer info