Försäkringsrådgivare till Skandia

Publiceringsdatum: 2021-10-12

Ingress (endast till hemsidan)

Har du energi, pannben och hjärtat för att stänga affärer som gör våra kunder riktigt nöjda?

Vill du långsiktigt arbeta med sparande och pension med försäkringsskydd inom ett kundägt bolag som verkat på marknaden sedan 1855? Har du energi, pannben och hjärtat för att stänga affärer som gör våra kunder riktigt nöjda? Tveka då inte att söka tjänsten som Försäkringsrådgivare till Skandias framgångsrika rådgivningskontor i Linköping redan idag!

Din roll

I rollen som Försäkringsrådgivare ansvarar du för att boka och genomföra kvalificerade möten med kunder i ditt kundbestånd och med nya kunder till Skandia. Du erbjuder kunder fysiska och digitala möten och målet är att hjälpa kunder att komma till ett bättre läge inom sparande och pension, som leder till hög kundnöjdhet. Du arbetar nära tillsammans med vårt kompetenta team på 7 personer vid rådgivningskontoret i Linköping samtidigt som du alltid har tillgång till koncernens samlade kompetens. Ett viktigt inslag i din roll är att proaktivt arbeta med nyrekrytering av nya kunder till Skandia och till ditt kundbestånd. Det innebär att du kommer att jobba mot tydligt utsatta försäljningsmål, och att bidra till att försäljningsorganisationen når sin försäljningsbudget. I allt du åtar dig - gör du det med hög kvalitet, effektivitet och kompetens.

Din profil

För att lyckas i rollen som Försäkringsrådgivare måste du ha ett starkt driv och triggas av att nå tydligt uppsatta mål för verksamheten. Du är van att arbeta självständigt och trivs med en roll där du ansvarar för att boka in kunder och att nå dina individuella aktivitets- och försäljningsmål. Har du därtill ett intresse för att delta i externa nätverk ser vi det som ett plus.

Det är väldigt centralt och viktigt att du skapar en struktur och plan för hur du ska nå dina uppsatta mål. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäkring, sparande eller annan typ av tjänsteförsäljning där du kan uppvisa tidigare goda resultat. Därutöver krävs en förståelse för ekonomiska sammanhang i stort och du bör ha ett genuint intresse av privatpersoners ekonomiska livssituation.

Vi söker efter dig som är ansvarstagande, drivande men också en prestigelös lagspelare med god samarbetsförmåga. Besitter du privat- och eller företagsdiplomering alternativt SwedSec är det meriterande men inte ett krav. För rätt person säkerställer vi gemensamt över tid att du besitter de certifieringar och kompetenser som rollen kräver. Då du dagligen kommunicerar med både kunder och kollegor kräver det att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Vidare ser vi att du är en god kommunikatör och skicklig pedagog med en väl utpräglad förmåga att hantera kunder och relationer med ett långsiktigt perspektiv. För att bli framgångsrik i rollen krävs en stor affärs- och kundförståelse.

Vad vi erbjuder

I rollen som försäkringsrådgivare på Skandia erbjuds du en roll med stor frihet där du ges stort utrymme att sätta din egen prägel på rollen, givetvis med stöd av organisationens givna ramar. Vi tror att du trivs och attraheras av att driva och utveckla din egna affär samtidigt som du uppskattar den struktur som finns uppsatt inom bolaget för att stödja dig i ditt arbete. Du arbetar och erbjuder dina kunder marknadsledande produkter där ordet långsiktighet genomsyrar allt. Inom bolaget finns en familjär och välkomnande kultur där samarbete och gemenskap många gånger är nyckeln till framgång. Som anställd erbjuds du en arbetsgivare som värnar om den anställdes balans mellan privatliv och arbetsliv och erbjuder attraktiva ersättningsmodeller och förmåner.

Om Skandia

Vi skapar trygghet för generationer genom högre pensioner, ett friskt arbetsliv och hållbara investeringar.

Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning. Av våra närmare 1,8 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara på i utvecklingen av Skandia. Som ägare är man med och delar på det överskott verksamheten genererar.

Vi har cirka 700 miljarder kronor under förvaltning och långsiktiga åtaganden gentemot ägare och kunder. Vi bedriver verksamheten på ett ansvarsfullt sätt för att säkerställa god avkastning och för att bidra till hållbart värdeskapande.

Kontakt

Vid frågor kring tjänsten tveka inte på att kontakta rekryteringskonsult Rickard Jonsson på telefonnummer 0705-587001 eller via mail på rickard.jonsson@asb-talents.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnArenius Schröder & Besterman Talents AB
LönFast och rörlig lön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5590379771
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFörsäkringsförmedlare/Försäkringsmäklare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Arenius Schröder & Besterman Talents AB söker en person till denna tjänst som försäkringsförmedlare/försäkringsmäklare med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som försäkringsförmedlare/försäkringsmäklare hos Arenius Schröder & Besterman Talents AB skickar du in din ansökan senast 2021-11-07.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Försäkringsrådgivare till Akademikerförsäkring

Amendo Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Stockholm.

2021-11-29

Mer info

Rådgivare till Skandia i Sundsvall

Amendo Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Sundsvall.

2021-11-18

Mer info

Erfaren Skaderådgivare till Werksta Uppsala

Werksta Sweden AB söker en person till tjänsten som bilskadeinspektör, försäkring i Uppsala.

2021-10-07

Mer info