Företagsrådgivare till Ivetofta Sparbank i Bromölla

Publiceringsdatum: 2022-06-27

Vill du arbeta på en bank som värderar samhällsengagemang och lokal närvaro högt? Tror du som oss att den personliga kontakten är utgångspunkten för en lyckad bankaffär? Då kan det här vara möjligheten för dig! Nu söker vi en serviceinriktad och ansvarstagande Företagsrådgivare som vill bli en del av ett härligt team på Ivetofta Sparbank i Bromölla. Du välkomnas till en framgångsrik bank med hög kundnöjdhet där bidraget till det lokala är stort. Vi ser fram emot din ansökan!

" rel="nofollow" target="_BLANK">https://mpgnlogo.blob.core.windows.net/swe/11a92982-44ba-48f2-89cf-30a5f8abc6ef.jpg"> ARBETSUPPGIFTER Som Företagsrådgivare kommer du att arbeta med kvalificerad rådgivning där du vägleder bankens företagskunder. Kunderna finns idag lokalt förankrade i Bromölla kommun med omnejd och varierar både när det gäller storlek och bransch. Du kommer aktivt söka nya kunder genom samtal och besök samt ansvara för befintliga kunder. Utifrån kundens behov och perspektiv presenterar du lösningar inom bank och försäkring anpassade för den specifika kunden. Du gör kontinuerliga uppföljningar för att skapa långsiktiga och goda relationer. Rollen innehåller en del administrativt arbete där du hanterar och administrerar olika steg genom exempelvis kreditprocessen. DIN PROFIL Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi/bank/finans alternativt relevant erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Du har en god förståelse för företagsekonomi, bokslut och andra ekonomiska rapporter samt kan göra en analys och riskbedömning utifrån dessa. Vi ser gärna att du har arbetat som rådgivare inom bank tidigare samt har SwedSec-licens Rådgivare. Dina datakunskaper är goda och du är van vid att arbeta i Office-paketet. B-körkort är ett krav för denna tjänst. Dina personliga egenskaper är av största vikt. Vi söker dig som trivs i mötet med kund och har lätt för att skapa nya kontakter. Du är lyhörd för dina kunders behov och utgår från deras perspektiv i din vägledning. Vi tror också att det är viktigt att du har ett affärssinne och trivs med att arbeta proaktivt för att skapa nya affärsmöjligheter. Som person är du kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig, både i tal och skrift. Du är en självgående person som har ett eget driv men som också trivs med att vara en del av ett team. KONTAKT OCH ANSÖKAN I den här rekryteringen samarbetar Ivetofta Sparbank med Jefferson Wells, en del av Manpower Group. Tjänsten söker du via jeffersonwells.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044- 20 38 63 eller alexandra.ivstam@jeffersonwells.se. Sista ansökningsdag är den 14 augusti 2022. OM IVETOFTA SPARBANK I BROMÖLLA Ivetofta Sparbank i Bromölla bildades 1905 och har en vision om "Att vara en modern och självständig bank som bidrar till en bättre ekonomisk vardag för alla". Bankens huvudsakliga verksamhetsområde är Bromölla kommun med fullservicekontor i Bromölla och Näsum. Vi är en självständig och stark lokalt förankrad sparbank där vi arbetar med helheten inom bank och försäkring. Vi är stolta över att kunna erbjuda bankens kunder en hög kvalitet inom det digitala området kombinerat med en hög tillgänglighet och service. Vi eftersträvar alltid en nära relation som ska bidra till trygghet och långsiktighet och vi fokuserar på kundens bästa med målet att skapa en god finansiell hälsa för våra kunder. Läs gärna mer på https://www.ivetoftasparbank.se/

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnExperis AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5568551104
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFörsäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Experis AB söker en person till denna tjänst som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare med placerings i Kristianstad. Om det låter intressant att arbeta som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare hos Experis AB skickar du in din ansökan senast 2022-08-25.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Skadereglerare till Länsförsäkringar Jönköping

Poolia Sverige AB söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Jönköping.

2022-09-08

Mer info

Företagssäljare till Dina Försäkringar Syd

Premier Service Sverige AB söker en person till tjänsten som fälttjänsteman, försäkringar i Helsingborg.

2022-09-09

Mer info

Säljare inom den gröna näringen sökes till Dina Försäkringar Syd

Premier Service Sverige AB söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Helsingborg.

2022-09-23

Mer info