Säljare Lantbruk Dina Försäkringar Syd

Publiceringsdatum: 2020-05-22

Säljare Lantbruk Dina Försäkringar Syd

Om tjänsten

Som Säljare Lantbruk utgår du från vårt kontor i Kalmar, i denna roll är du sedan verksam på Öland och i Kalmar län.

Dina uppgifter blir bland annat att besöka kunder och delta på olika event och kundaktivitetet samt nätverkar du både inom befintliga och nya kanaler och via samarbetspartners. Du arbetar med lantbruksförsäkring inom sakförsäkring till mellanstora och stora gårdar.

Som lantbrukssäljarekommer du att tillhöra vår framgångsrika säljgrupp där ni tillsammans arbetar för att skapa mervärde och kundnytta i våra kunders verksamheter. Dina arbetsuppgifter kommer bestå avplanering, genomförande och uppföljning av försäljningsaktiviteter, även att identifiera nya kunder och affärsmöjligheter men även utveckla befintliga kundrelationer.

Vi erbjuder dig en utvecklande roll där varje dag innebär nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. För att lyckas som lantbrukssäljare bör du ha försäljningsvana, gärna då från försäkringsbranschen, IFU-utbildning är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Kalmar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning försäljning/ekonomi eller motsvarande erfarenhet. Har du dessutom erfarenhet/utbildning från lantbrukssektorn samt försäkringsbranschen och ovan beskrivna arbetsuppgifter är detta mycket meriterande.

Du har hög servicekänsla och förstår vikten av att skapa goda relationer och förtroende till kunden.Vidare ärdu en person som är mål och resultatinrikat med stort driv. Du har en god förmåga att skapa långsiktiga relationer, värderar personlig försäljning högt och du tar ansvar för dina uppgifter.

Med en god förståelse för affärsmässiga principer och förmåga att omsätta dem i praktiken uppfattar andra dig som en skicklig affärskvinna/affärsman.

Som person har du alltid ett positivt och professionellt bemötande, både mot kunder och kollegor. Din attityd och vilja är något som Dina Försäkringar värdesätter mycket, vidare är du analytisk och driven och ser möjligheter med de utmaningar som kunderna ställs inför.

Tjänsten förutsätter att du har körkort och bil.

Om Dina Försäkringar Syd

Dina Försäkringar Syd är ett lokalt försäkringsbolag med verksamhet i Kalmar, Blekinge och Kronobergs, Skåne, Västra Götalands och Hallands län. På området har vi nio kontor. Vi erbjuder försäkringar för privatpersoner, företag och lantbruk. De senaste åren har vi i flera olika mätningar legat på topp tre i kundnöjdhet i Sverige enligt SKI. Detta Stärker vår tro att enkelhet, närhet och att våga vara personliga är våra framgångsfaktorer. Den personliga relationen sitter i vår ryggrad, nu och i framtiden.

Läs gärna mer här: https://www.dina.se/lokala-bolag/dina-forsakringar-syd.html

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar Dina Försäkringar Syd med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie Salebäck på telefon 072-3377455 eller e-post marie@telinrekrytering.se

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFörsäkringsrådgivare/Försäkringssäljare

Ansökan

Telin Rekrytering & Konsult Syd AB söker en person till denna tjänst som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare med placerings i Kalmar. Om det låter intressant att arbeta som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare hos Telin Rekrytering & Konsult Syd AB skickar du in din ansökan senast 2020-05-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Säljare Lantbruk Dina Försäkringar Syd

Telin Rekrytering & Konsult Syd AB söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Kalmar.

2020-04-29

Mer info

Säljare Lantbruk Dina Försäkringar Syd

Telin Rekrytering & Konsult Syd AB söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Kalmar.

2020-05-04

Mer info

Säljare Lantbruk Dina Försäkringar Syd

Telin Rekrytering & Konsult Syd AB söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Kalmar.

2020-05-07

Mer info