Försäkringsrådgivare

Publiceringsdatum: 2021-11-23

VILKA ÄR VI?

Länsförsäkringar Jönköping grundades 1839 och är ett av 23 självständiga bolag i länsförsäkringsgruppen. Vi ägs av våra kunder och erbjuder en helhetslösning för privatpersoner, företagare och lantbrukare, med alltifrån försäkringsskydd till bankärenden, bolån, fastighetsförmedling och pension. Att vara lokala och närvarande i samhället är viktigt för oss och du hittar våra fullservicekontor i Jönköping, Vetlanda, Tranås, Värnamo och Nässjö.

VAD ERBJUDER VI?

Välkommen till ett team fyllt med energi, kunskap och lojalitet. Vi på Länsförsäkringar i Jönköping erbjuder dig en inkluderande och stimulerande arbetsplats med fokus på att göra vår arbetsgrupp till proffs inom privat försäkringsrådgivning. Här får du möjligheten att ansluta till ett företag där samtliga arbetar med att bidra till trygghet och tillsammans utveckla det samhället som finns runt omkring oss.

I rollen som försäkringsrådgivare kommer du att hjälpa privatkunder att vara rätt försäkrade ifall det värsta skulle hända. Du arbetar med inkommande samtal via telefon samt mail men kommer även få möjlighet att genomföra fysiska möten med kunden.

För oss är det viktigt att varje medarbetare får möjlighet att bidra och påverka både sin egen arbetsmiljö, förbättringar i organisationen och kundernas upplevelser. Vi arbetar därför med något som vi kallar ”Förbättringar i vardagen”, ett forum där vi tillsammans lyfter tankar och idéer med fokus på att ständigt utvecklas och bli ännu bättre inom privatrådgivning.

I din roll som försäkringsrådgivare kommer du att:

 • utföra komplett behovsanalys kopplat till försäkringsbehov
 • ge tips och råd utifrån Länsförsäkringars utbud
 • hjälpa kunden i hela ärendet, från behovsanalys till tecknandet av våra tjänster
 • arbeta proaktivt med fokus på uppföljning och kundnöjdhet.

Vi förser dig självklart med en gedigen grundutbildning och därefter finns alla möjligheter att utvecklas och bli riktigt duktig inom just ditt område!

DETTA KAN DU.

Vi tror att du tidigare har arbetat med någon typ av försäljning eller kundtjänstarbete. Troligtvis är du på en plats där du vill utveckla dig till att arbeta med kundrelationer på ett djupare och ett mer långsiktigt plan.

 • Erfarenhet av kundrådgivning och eller försäljning.
 • Lätt ta dig an nya system och god digital närvaro.
 • Avslutad gymnasieutbildning.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, ett tredje språk är positivt.

Har du eftergymnasial utbildning inom relevant område och dessutom arbetat med försäkring tidigare ser vi det som starkt meriterande.

DETTA ÄR DU.

Du är en person som alltid sätter kundens bästa i centrum och drivs av att ständigt göra det där lilla extra för att ge den absolut bästa upplevelsen. Du har en förmåga att med nyfikenhet lyssna in och förstå kundens behov och agera därefter.

Du är tydlig i din kommunikation, oavsett om det gäller tal eller skrift, samtidigt som du hela tiden strävar efter att utstråla en trygghet och lojalitet.

Viktigast av allt är att du vill bidra till att du och teamet når, och kanske till och med överträffar, de uppsatta mål vi gemensamt sätter, samt är med och sprider god laganda och energi både internt och externt. På Länsförsäkringar i Jönköping arbetar vi tillsammans – gemenskap är en viktig byggsten till vår framgång!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

BRA ATT VETA.

 • Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning.
 • Placering Jönköping.
 • Visa ditt intresse senast 12 december, urval sker dock löpande.
 • Ansvarig för rekryteringen är Erica Lindau, 0761-63 02 12, och Ida Jergell, 0737–07 80 80.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
Företagsnamnadding PEOPLE AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5591618714
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFörsäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

adding PEOPLE AB söker en person till denna tjänst som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare med placerings i Jönköping. Om det låter intressant att arbeta som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare hos adding PEOPLE AB skickar du in din ansökan senast 2021-12-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Försäkringsrådgivare

Dalarnas Försäkringsbolag söker en person till tjänsten som försäkringshandläggare i Borlänge.

2021-12-02

Mer info

Kundservice Privatmarknad söker säljande försäkringsrådgivare i Malmö

Trygg-Hansa Försäkring Filial söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Malmö.

2021-11-19

Mer info

Försäkringsrådgivare till Akademikerförsäkring

Amendo Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Stockholm.

2021-11-29

Mer info