Anticimex Halmstad söker en tekniker för överlåtelser

Publiceringsdatum: 2021-10-15

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 7000 anställda i 19 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2020 en sammanlagd omsättning på ca 8 miljarder kronor.

Arbetsbeskrivning

Ditt huvudsakliga ansvar blir att utföra besiktningar av hus och bostadsrätter samt utreda fukt- och mögelskador. Du hjälper våra kunder med att upptäcka eventuella skador vid försäljning/köp av fastighet och om problem redan uppstått ger du kunden råd utifrån din kompetens. Efter besiktningen ska du på ett pedagogiskt sätt förklara för kunden hur huset mår samt skriva ett utförligt protokoll. Du kommer att utföra energideklarationer av villor och flerfamiljhus och certifierad energiexpert blir du hos oss. Jobbet kan också komma att innebära arbete med krypgrundsinstallationer och andra hustjänster som vi erbjuder våra kunder.

Tjänsten är placerad i Halmstad och du tillhör region Sydväst (Halmstad, Helsingborg).

Titta gärna på filmen där Fredrik beskriver en del av tjänsten!

Vi erbjuder dig

  • En gedigen introduktion och utbildning - därefter arbetar du självständigt med bra stöd från dina kunniga kollegor
  • En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande internutbildning
  • Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka
  • Tjänstepension, friskvårdsbidrag och ett förmånspaket från Benify

Vi är stolta över våra värderingar, Trust, Innovation, Passion, de genomsyrar hela företaget och vi lever dem varje dag. Hos oss har vi en familjär stämning och alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete både internt och i mötet med våra kunder.

Vem är du?

  • Du behöver ha en högskoleutbildning inom bygg, bygg- och fastighetsekonomi eller relevant tvåårig KY-utbildning inom bygg- och anläggning eller liknande samt praktisk erfarenhet inom förvaltning, husbesiktning, nyproduktion, byggskador, renovering, el, VVS, energi eller ventilation
  • Du har erfarenhet från arbetsuppgifter med nära anknytning till energianvändning och inomhusmiljö och målet är att du ska bli certifierad energiexpert hos oss
  • Du talar och skriver svenska obehindrat
  • Du innehar B-körkort

För att trivas i rollen behöver du känna dig bekväm att möta olika människor och samarbeta med andra. För din egen skull är det en fördel om du är pedagogisk, noggrann och analytisk. Du brinner för att ge service, har lätt för att kommunicera och för att skapa relationer. Vidare så är du förtroendeingivande, noggrann och analytisk.

Ansökan

Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 14/11-21. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Larsson.

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAnticimex AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560329285
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeBesiktningsman/Skadeinspektör, försäkring
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Anticimex AB söker en person till denna tjänst som besiktningsman/skadeinspektör, försäkring med placerings i Halmstad. Om det låter intressant att arbeta som besiktningsman/skadeinspektör, försäkring hos Anticimex AB skickar du in din ansökan senast 2021-11-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Anticimex Västerås söker en tekniker för skadeförebyggande besiktningar

Anticimex AB söker en person till tjänsten som besiktningsman/skadeinspektör, försäkring i Västerås.

2021-11-23

Mer info

Anticimex Eskilstuna söker en tekniker för överlåtelsebesiktningar

Anticimex AB söker en person till tjänsten som besiktningsman/skadeinspektör, försäkring i Eskilstuna.

2021-11-12

Mer info

Motorhistoriska Riksförbundet söker en försäkringshandläggare

Motorhistoriska Riksförbundet, Mhrf söker en person till tjänsten som försäkringshandläggare i Stockholm.

2021-11-25

Mer info