Extrajobb för Studenter inom försäkringsbranschen

Publiceringsdatum: 2022-06-20

Välkommen till Skandia!

Detta är en perfekt möjlighet för dig som vill samla erfarenhet inom försäkringsbranschen där du kommer ha goda utvecklingsmöjligheter. Låter det intressant? Läs vidare!

Vi söker dig som är student på eftergymnasial nivå och vill kombinera det med ett extrajobb.

Som timanställd hos oss kommer du tillhöra en ”bemanningspool” där du möter kunderna framför allt i telefon men även via chatt, säkra meddelanden och mejl. Ditt uppdrag handlar om att hjälpa kunderna med sina frågor och önskemål på bästa sätt. Vi blir alltmer digitala i hur vi når våra kunder, så det finns alltid något nytt att lära sig!

Det viktiga för oss är att du kan kombinera tjänsten med dina studier. Under vissa perioder över året är arbetet mer intensivt, medan det under andra perioder är en lägre belastning. Vi ser gärna att du kan arbeta 1-2 dagar i veckan och även mer under semesterperioder. Arbetstiderna är belagda på kontorstider under veckodagar, måndag - fredag.

En driven och positiv person som har förmågan att ställa om och kavla upp ärmarna när det behövs och har kundnöjdhet i fokus. Att kunna ta eget ansvar och vara en bra lagspelare är A och O i vårt team. Du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska och du har goda kunskaper i Office-paketet.

Det här önskar vi av dig

Som person har du en vilja och ett driv, där du värdesätter att leverera med hög kvalitet och goda resultat. Du behöver vara noggrann utan att tappa tempo i ditt arbete. Du behöver vara lyhörd för vad kunden vill och behöver hjälp med.

Vi ser att du är lösningsorienterad och har en positiv inställning till nya utmaningar. Ansvarig chef har en ambition om att ge dig de allra bästa förutsättningarna för att lyckas i dina uppdrag och är mån om din utveckling samtidigt som du förväntas leverera enligt uppsatta mål. Att vara lösningsorienterad, ha ett positivt tänkande och vara prestigelös värdesätts.

Vi ser fram emot din ansökan !

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa.

Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.

Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.

Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia.

Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

Om jobbet

Antal tjänster4
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnLivförsäkringsbolaget Skandia, Ömsesidigt
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5164060948
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeKundtjänsteman, försäkring
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Livförsäkringsbolaget Skandia, Ömsesidigt söker fyra personer till denna tjänst som kundtjänsteman, försäkring med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som kundtjänsteman, försäkring hos Livförsäkringsbolaget Skandia, Ömsesidigt skickar du in din ansökan senast 2022-11-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Försäkringshandläggare inom arbetsmarknadsstöd i Östersund

Försäkringskassan söker personer till tjänsten som försäkringshandläggare, försäkringskassa i Östersund.

2022-08-12

Mer info

Försäkringsutredare inom sjukförsäkringen i Eskilstuna och Nyköping

Försäkringskassan söker en person till tjänsten som försäkringsutredare, försäkringskassa i Nyköping.

2022-07-25

Mer info

Försäkringsutredare inom aktivitetsersättning i Malmö/Ystad/Lund

Försäkringskassan söker två personer till tjänsten som försäkringsutredare, försäkringskassa i ospecificerad arbetsort.

2022-07-25

Mer info