Skaderådgivare/Kundmottagare till Werksta Göteborg Högsbo

Publiceringsdatum: 2022-04-08

Vill du vara vårt ansikte utåt? Har du dessutom en positiv inställning och en hög servicekänsla och vill hjälpa våra kunder? Då kan det bli du som blir Werksta Göteborg Högsbos nya Skaderådgivare/Kundmottagare.

Du är strukturerad, kan planera, prioritera och hålla koll på många saker samtidigt. Du arbetar systematisk, noggrant och prestigelöst. En viktig del i tjänsten handlar om att skapa förutsättningar för en mycket hög kundnöjdhet.

Om dig

Stor vikt läggs vid din personlighet. Det är viktigt att du är en serviceinriktad, glad person med en stor portion social kompetens. Du ser möjligheter i allt och är lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta tillsammans i ett Team och är flexibel.

Du talar och skriver obehindrat på svenska. Flerspråkighet är meriterande.

Körkort är ett krav och datorvana krävs. Goda kunskaper i Cabas är ett krav och erfarenhet från liknande arbete är mycket meriterande.

Du kommer att arbeta med:

Ett team av duktiga medarbetare. Kunden är i fokus från det att bilen kommer in för reparation tills dess att den lämnar byggnaden med högsta kvalitet.

  • Boka, ta emot och lämna ut kundernas bilar
  • Svara i telefon och på mail
  • Ha kommunikation med kunden och dina kollegor
  • Övrig administration
  • Skadebesiktning av bokade bilar, fotobesiktningar samt drop-in kunder
  • Vara andra enheter behjälplig

Werksta som arbetsgivare

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du blir del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Du blir också en del i ett företag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och som expanderar och satsar framåt - Vår vision är att ”Vi är förstahandsvalet, betrodda av våra kunder och partners och älskade av våra medarbetare. Vi leder branschens utveckling och föregår med gott exempel.”

Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna Platschef Mats Edwardsson, 031-376 64 80.

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår karriärsida (https://werkstasweden.teamtailor.com/) och läs mer om våra verkstäder på vår hemsida (https://www.werksta.se/bilverkstader-stockholmsregionen/).

Om koncernen Werksta

Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 7 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnWerksta Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560733114
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeBilskadeinspektör, försäkring
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Werksta Sweden AB söker en person till denna tjänst som bilskadeinspektör, försäkring med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som bilskadeinspektör, försäkring hos Werksta Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2022-09-25.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Skaderådgivare till Werksta Stockholm Danderyd

Werksta Sweden AB söker en person till tjänsten som bilskadeinspektör, försäkring i Danderyd.

2022-06-21

Mer info

Planör till Werksta Stockholm Danderyd

Werksta Sweden AB söker en person till tjänsten som bilskadeinspektör, försäkring i Danderyd.

2022-06-21

Mer info

Erfaren Skaderådgivare till Werksta Södertälje Hamn

Werksta Sweden AB söker en person till tjänsten som bilskadeinspektör, försäkring i Södertälje.

2022-05-09

Mer info