Vi söker säljande Försäkringsförmedlare - Hela Försäkring

Publiceringsdatum: 2021-04-07

Är du en målmedveten person som är lösningsorienterad och med glädje tar dig an nya utmaningar så har vi jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

Att arbeta som försäkringsförmedlare innebär självständigt arbete där du med telefonen som arbetsverktyg kontaktar kunder för att erbjuda Helas försäkringar. I rollen är det otroligt viktigt att du är lyhörd och snabbt kan skapa dig en behovsbild för att kunna erbjuda varje kund precis rätt försäkringslösning. Du behöver vara ambitiös och lösningsorienterad samt drivas av att arbeta mot uppsatta mål.

För att du på bästa sätt ska komma in i våra arbetssätt och bli trygg i din roll så kommer de första veckorna att bestå av produkt-, sälj- samt certifieringsutbildning.

Profil

Vi söker dig som likt oss är målorienterad, har höga kvalitetskrav och som hela tiden strävar efter att utvecklas. Vidare har du en avslutad gymnasieutbildning samt flytande kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av försäljning men det är meriterande om du har jobbat som försäkringsförmedlare eller telefonsäljare.

Kvalifikationer

  • Du måste vara över 18 år
  • Du ska kunna prata, läsa och skriva svenska obehindrat

Utdrag ur belastningsregister samt kreditupplysning kommer att kontrolleras vid eventuell anställning.

I rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet för att säkerställa att du har samma ambitioner som vi har.

Vi erbjuder

På vårt nystartade kontor i centrala Gävle bygger vi nu upp en modern och öppen arbetsplats. Vill du vara med och skapa ett framgångsrikt team med vinnarkultur?

Vi förmedlar försäkringar till privatpersoner via telefon och kontaktar både befintliga kunder och potentiella kunder för att erbjuda våra tjänster.

Hos oss får du

  • Omfattande utbildning
  • Personlig coachning
  • En arbetsplats med karriärmöjligheter
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag

Placering: Centrala Gävle

Arbetstider: måndag – fredag 08:40 - 17:30

Lön: Fast månadslön + provision

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Oscar Johansson, Platsansvarig i Gävle på oscar.johansson@helaforsakring.se eller 0760 25 75 52.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Öppen för alla

Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast och rörlig lön
YrkeFörsäkringsrådgivare/Försäkringssäljare

Ansökan

Hela Försäkring AB söker fyra personer till denna tjänst som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare med placerings i Gävle. Om det låter intressant att arbeta som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare hos Hela Försäkring AB skickar du in din ansökan senast 2021-04-21.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Vi söker säljande Försäkringsförmedlare - Hela Försäkring

Hela Försäkring AB söker fyra personer till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Gävle.

2021-03-18

Mer info

Vi söker Försäkringsrådgivare Lantbruk: För dig som vill skapa kundmöt ...

Länsförsäkringar Jönköping söker en person till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Jönköping.

2021-01-15

Mer info

Försäkringsrådgivare - sommarvikariat

Sveland Djurförsäkringar, Ömsesidigt söker två personer till tjänsten som försäkringsrådgivare/försäkringssäljare i Lund.

2021-04-13

Mer info